25 september 2021
14:00

Referat: Eskilstuna City FK - Karlslunds IF FK

OBS! Resultat ändrat till det 0-3-vinst till Karlslunds IF FK efter att Eskilstuna City spelat med otillåten spelare.

Det blev en sur uddamålsförlust mot Eskilstuna City där City gör matchens enda mål med ungefär halvtimmen spelad. Matchen slutar 1-0 till City efter en dålig första halvlek av Karlslunds IF FK, en bättre andra men inte tillräckligt bra för att ta med sig poäng hem till Örebro.

Karlslund ställer upp med:
Rasmus Forsell
Konrad Gustafsson (ut '77) - Carl Ekstrand Hamrén - Helmer Andersson - Lukas Julher
Christer Lipovac - Tarik Resic (ut '58) - Noel Milleskog
Almin Masic - Linus Lamu (ut '77) - Jonathan Lundberg

Avbytare:
Oscar Franck, Christopher Alp (in '77), Dennis Koss, Nabil Hassaini, Linus Engwall, Pontus Hatula (in '58), Ebrima Jaiteh (in '77)

Karlslund kommer inte upp i nivå under den första halvleken, även om vi kommer till ett par bra avslutslägen signerat Almin Masic och Christer Lipovac. Den andra halvleken börjar bra med avslut av Linus Lamu. Karlslund åberopar solklar straff efter 50 minuter men domaren friar. Ytterligare ett par bra lägen där Helmer Andersson nickar utanför på hörna och Lamu med skott tätt utanför. I den 95:e minuten får Karlslund frispark, en frispark som Masic skjuter i ribban och domaren blåser sedan av matchen där Eskilstuna City vinner med 1-0.

Tung förlust såklart, men chans till revansch redan på lördag då vi tar emot samma lag på Karlslund Arena!